Over Ons

IMG_20150515_200326KAAP is het Rotterdamse vislokaal aan het Deliplein. Verse vis, mooie wijnen en ontspannen sfeer.

KAAP serveert sinds 2013 eerlijke vis in de Rotterdamse wijk Katendrecht. Wij laten ons inspireren door de verschillende smaken uit het legio verschillende culturen in Rotterdam. Met trots serveren wij ingrediënten uit onze stad en omstreken. Ook de Franse keuken, voornamelijk de Normandische, is van grote invloed. Vast op de kaart van KAAP staan de kreeft, de Normandische oesters en onze favoriete ‘Moules-frites'(verse mosselen met eigen friet).

KAAP werkt voornamelijk met dagverse en duurzame seizoensproducten. De gerechten op de kaart wisselen met wat de seizoenen en de stad bieden. Wijnen van KAAP komen hoofdzakelijk uit Frankrijk. Daar gaan wij nauwkeurig opzoek naar de mooiste wijnhuizen met finesse, vaak biologisch of biodynamisch en altijd bijzonder.

Met een oog op onze gezondheid en gezellige omgeving. U ziet wat u krijgt!