Pers

 

Pers over KAAP

Niks geen opsmuk, zoals we Rotterdam al kennen – Petra Possel, NRC 

” Aan het einde van het diner willen we eigenlijk in Rotterdam gaan wonen, het liefst aan het Deliplein met fijne zaken in de buurt, geen aanstellerige sfeer, significant minder drukte op straat dan in Amsterdam en dan ook zo’n fijne burgervader. Zou Aboutaleb de vissoep van Kaap al geproefd hebben? “

KAAP: voor als het een tikje ruiger mag – Mirjam de Winter, De Buik van Rotterdam

Ook leuk:

Het tweeluik: Rob Baris, aartsvader van de nieuwe Rotterdamse keuken – Wim de Jong, De Buik van Rotterdam (1), en (2)

” De natuurkeuken is in feite mainstream geworden. Ook voor de haute cuisine is het inmiddels vanzelfsprekend dat er biologische, plantaardige producten op het menu staan. Zo’n techniek als fermenteren die ik vroeger al toepaste, is ook weer helemaal terug. Ontzettend leuk dat het weer wordt opgepikt. “

– Rob Baris over de natuurvoedings-trend

In Amsterdam heet het tent, in Rotterdam zaak – Frank van Dijl, NRC